fastnet:+86 0755-23698801   E-mail:Kontakt nu

Shenzhen Sikexing purification products Co.,Ltd

Masker er så vigtige, hvordan man vælger?

Masker er så vigtige, hvordan man vælger?

Det er velkendt, at ansigtsmasker effektivt kan beskytte åndedrætssystemet mod ydre støv, spyt, vira og andre små partikler og dermed beskytte menneskers sundhed.

Den første maske i verden var Kina.I oldtiden begyndte folk i paladset at dække deres næser og næser med silketørklæder for at forhindre forurening af støv og åndedræt som i " Li Shu. kgm " : " Dæk din mund, og frygt vil røre folk. " og " Menci Lilou " : " Xi Zi. kgm " Hvis du er uren, vil alle give dig næsen. " ...At dække næsen med hænder eller ærmer er meget uhygiejnisk og ubelejligt at gøre andre ting.Senere brugte nogen et stykke silke til at dække din næse og næse.I hans bog " Marco Polo U35;39 " Marco Polo beskriver sine 17-års liv i Kina.Der er en af dem: " I Yuan-dynastiets palads dækkede alle de mennesker, der donerede mad, deres munde og næser med silke, så de ikke rørte maden og drinken. " Den silkeklud med sådan mund og næse er den originale maske.

Tusinder af år senere er masker blevet et nødvendigt produkt i mange lande, men det er vanskeligt at komme ind i almindelige familier på deres fødested.Selv på nogle obligatoriske industriområder er den ikke blevet gennemført.Hvad er der i vejen?

En.

Industri

Nogle store indenlandske virksomheder har sænket priserne år for år i maskerede budordninger, hvilket har ført til maskering af fabrikker, der har eksporteksport353.Konsekvensen vil uundgåeligt være et fald i kvaliteten, og i sidste ende vil arbejdstagernes sundhed gøre indrømmelser over for virksomhedens overskud.Dette gælder stadig for store virksomheder, SMV'er og værksteder, der er endnu mere usynlige, og disse udgifter elimineres direkte på steder, hvor der anvendes masker.

to

Husholdningsområde

Den gennemsnitlige familie har sjældent en maske.Folk er vant til " at finde problemer og løse problemer " men sjældent forebygge problemer på forhånd.Hvis nogen i familien hoster, tager de normalt medicin først, og så tager de på hospitalet for at få en indsprøjtning.Efter en lang periode bliver nogle mennesker smittet med hinanden.Familien hoster på skift, men de ved ikke8217t at bære en maske så hurtigt som muligt for at stoppe virussen fra kilden.

tre

medicinsk felt

Selv om masker kun er en nødvendighed på det medicinske område, har mange brugere en dyb forståelse af det, velvidende at iført maske vil få alvorlige konsekvenser og endda livstruende, men på grund af den begrænsede forståelse af masker, er det umuligt at vælge en passende maske, eller endda vide, hvordan den skal rettes.Bær den for at få masken til at opnå bedre beskyttelse.

Et lille stykke maske kan siges at være " ulåst " Når det drejer sig om åndedrætsværn.Omkostningerne er ubetydelige for de ansattes eller familiemedlemmers sundhed, men hvorfor ikke se dem alle?

Forfatteren mener, at der hovedsageligt er flere aspekter: det ene er bekvemmelighed, og masken vil uundgåeligt forårsage en vis grad af besværlighed og luftvejsobstruktion (is ær varme dage), så bæreren er ikke let at acceptere; for det andet, masken bæres i vores land Der er få (sjældne og mærkelige)Og det er let at have en anden vision for bæreren; desuden har offentligheden generelt ikke tilstrækkelig forståelse for masker og dårlig bevidsthed om forebyggelse, hvilket avler en fluke psykologi, at maskering ikke gør nogen forskel, før det har alvorlige konsekvenser Kun beklager natten.


Masker er så vigtige, hvordan man vælger dem?

1.Selve masken skal være ren

For at reducere produktionsomkostningerne kommer mange billige huslige masker fra familieværksteder og manuel spotsvejsning.Arbejdere uden uddannelse, uden beskyttelsesforanstaltninger, tag deres øjenbryn og skæg og alle mulige former for sved, spyt og hår sammen...Hvordan kan man fremstille en ren maske i et sådant produktionsmiljø?Derfor bør du vælge en kvalificeret producent og en maske, der fremstilles ved direkte kontakt med en automatiseret maskine uden menneskelige hænder.Hvis man kan vælge en maske, der produceres i et selvrensende rum, er det bedre.

2.Masker bør anvende materialer af høj kvalitet

Det er stadig en omkostningsårsag.Mange producenter af masker bruger baggrundsmaterialer og genanvendte materialer, og filtrernes kvalitet er ikke tæt på standarden, og vægten er ikke op til standarden.De masker, der produceres, opnår ikke blot filtreringseffekten, men produkterne er affaldsprodukter.Hvordan kan sådanne masker beskyttes?Et sundt formål?Der bør vælges nye materialer af hygiejnisk niveau, og filtreringsniveauet bør konsulteres af relevante fagfolk efter anvendelsesområdet.

3.Medicinske masker skal desinficeres

På grund af behovet for at kontakte immunokompromitterede patienter på det medicinske område er kravene til masker ikke blot rene, men også sterile.Mange masker, der sælges online, siger, at de er blevet steriliseret, men de kan ikke bevise noget.Denne ukendte oprindelse, ikke-testede masker er ikke så meget beskyttende produkter som indtrængende.Bakterierne og viruserne udgør en stor sundhedsrisiko for bæreren.


Tidligere: No

Næste: No